Kbc 9 2017 official website

Search for kbc

Manisha Kumari, Patna, Bihar - KBC Contestant.

Manisha Kumari, Patna, Bihar - KBC Contestant.
She is the first contestant on the set of KBC. 
She is a teacher from Patna.


Ques 01 : Which of these can be 'ghunghrale' or 'reshmi'?
A. Lips  B. Walk  C. Laughter D. Hair
Ans : Hair.

Ques 02 : 'Poplin', 'rubiya' and 'flannel' are types of what?
A. Leather  B. Plastic  C. Fabrics D. Rubber.
Ans :  C. Fabrics

Ques 03 : On a Clock Dial, how many complete revolutions does an hour hand make in 24 hours ?
A. One  B. Two C. Three  D. Four.
Ans : B. Two

Ques 04 : What types of animals are dinosaurs?
A. Reptiles  B. Mammals  C. Amphibians  D. Fish
Ans : A. Reptiles 

Ques 05 : In Which of these sports has India never won an Olympic medal ?
A. Badminton  B. Boxing C. Archery D. Wrestling
Ans : C. Archery

Ques 06 : Who among the following was named after a tree, under which she was found as a child?
A. Chitralekha  B. Karuvaki C. Amrapali D. Vasantasena
Ans : C. Amrapali

Ques 07 : Which of these national parks is not located in India ?
A. Sagarmatha National Park.
B. Corbett National Park.
C. Dachigam National Park.
D. Kanha National Park.
Ans : A. Sagarmatha National Park.

Ques 08 : Who among these ladies was the first to become a prime minister ?
A. Sheikh Hasina
B. Indira Gandhi
C. Margaret Thatcher
D. Banazir Bhutto
Ans : B. Indira Gandhi

Ques 09 : Which of these writers is better known as 'Shivani' in the literary world ?
A. Krishna Sobti
B. Mannu Bhandari
C. Ira Pande
D. Gaura Pant
Ans : B. Mannu Bhandari

She  Won : 6,40,000/-

Connect with KBC : Join Here Connect with KBC Feeds

0 comments:

Post a Comment

The Kaun Banega Crorepati - KBC9 : 2017 Sony TV Game Show | Watch Episode Questions, Videos, Photos, and Gossips of Contestants with Amitabh Bachchan| Visit kbcofficial.co.in

Kbc Registration process and date

1. KBC Registration for All users starting 2017
2. For IDEA Users starting from 2017
3. Jodi Special General Users
4. Jodi Special Idea Users will update