Kbc 9 2017 official website

Search for kbc

KBC-7 Questions of 18th Episode Dated 18th October 2013

 
Ghar Baithe Jeeto Jackpot Question

Google Boy "Kautilya" is coming on KBC UP Next.......


In Recent days , you have informed from the fact that Amitabh Sir is not feeling good. He is feeling pain in his stomach. But his self motivation is so much strong that, he feels that work is celebration and with the work he get that vital energy that boost his health and soul. so, he is back at work on the sets of KBC. Now , its time to watch the today's show on KBC SONY Television. Its getting best as the show progress. The festive season has just got an end. Thank you India, we need more your love and support.

During the Broadcast of KBC Show Episode , we will put the all KBC Questions and Ghar Baithe Jeeto jackpot Details. So, be ready and Stay tuned for the Knowledge full excitement.

Here are the List of Top Ten Contestant of the Day: ----
  1. Deepa Yadav, Alwar Rajasthan.
  2. Sandeep Kumar Singh, Ranchi, Jharkhand.
  3. Satish Kumar Gupta, Kolkatta, West Bengal.
  4. Manisha Kumari, Patna, Bihar.
  5. Kiran Pandey, Mumbai, Maharashtra.
  6. Abhinav Pandey, Jawara Ratlam, Madhya Pradesh.
  7. Namrata Bhayani, Ulpeta, Rajkot, Gujrat.
  8. Vishwas Chandrawaskar, Bhopal, Madhya Pradesh.
  9. Punam Gupta, Khurja, Bulandsahar, uttar Pradesh.
  10. Dinesh Malviya, Jodhpur, Rajastahan.


Our First Contestant of the Day is : Manisha Kumari, Patna, Bihar.

Ques 01 : Which of these can be 'ghunghrale' or 'reshmi'?
A. Lips  B. Walk  C. Laughter D. Hair
Ans : Hair.

Ques 02 : 'Poplin', 'rubiya' and 'flannel' are types of what?
A. Leather  B. Plastic  C. Fabrics D. Rubber.
Ans :  C. Fabrics

Ques 03 : On a Clock Dial, how many complete revolutions does an hour hand make in 24 hours ?
A. One  B. Two C. Three  D. Four.
Ans : B. Two

Ques 04 : What types of animals are dinosaurs?
A. Reptiles  B. Mammals  C. Amphibians  D. Fish
Ans : A. Reptiles 

Ques 05 : In Which of these sports has India never won an Olympic medal ?
A. Badminton  B. Boxing C. Archery D. Wrestling
Ans : C. Archery

Ques 06 : Who among the following was named after a tree, under which she was found as a child?
A. Chitralekha  B. Karuvaki C. Amrapali D. Vasantasena
Ans : C. Amrapali

Ques 07 : Which of these national parks is not located in India ?
A. Sagarmatha National Park.
B. Corbett National Park.
C. Dachigam National Park.
D. Kanha National Park.
Ans : A. Sagarmatha National Park.


Ques 08 : Who among these ladies was the first to become a prime minister ?
A. Sheikh Hasina
B. Indira Gandhi
C. Margaret Thatcher
D. Banazir Bhutto
Ans : B. Indira Gandhi

Ques 09 : Which of these writers is better known as 'Shivani' in the literary world ?
A. Krishna Sobti
B. Mannu Bhandari
C. Ira Pande
D. Gaura Pant
Ans : B. Mannu Bhandari

She  Won : 6,40,000/-

Next Contestant : Sandeep Kumar Singh, Ranchi, Jharkhand

Ques : Which of these can be purchased in 'dasta' or 'reams'?
A. Paper  B. Pencil  C. Pen D. Eraser.
Ans :  A. Paper 

Ques : Which of these is a widely used web browser of Microsoft ?
A. Firefox  B. Chrome  C. Internet Explorer  D. Safari
Ans : C. Internet Explorer

Ques : Which of these animals has branched horns?
A. Zebra  B. Musk Deer  C. Barasingha  D. Rhinoceros
Ans : C. Barasingha

Ques : On the banks of which of these rivers is a Union Territory of India located ?
A. Sutlej  B. Yamuna C. Shipra D. Ganga
Ans : B. Yamuna

To be continued with Sandeep Kumar Singh on Saturday...

Connect with KBC : Join Here Connect with KBC Feeds

1 comments:

Post a Comment

The Kaun Banega Crorepati - KBC9 : 2017 Sony TV Game Show | Watch Episode Questions, Videos, Photos, and Gossips of Contestants with Amitabh Bachchan| Visit kbcofficial.co.in

Kbc Registration process and date

1. KBC Registration for All users starting 2017
2. For IDEA Users starting from 2017
3. Jodi Special General Users
4. Jodi Special Idea Users will update