Kbc 9 2017 official website

Search for kbc

Priti Gupta, Patna, Bihar : KBC Contestant

First Contestant of the Week : 
Priti Gupta, Patna, Bihar

Ques No 01 : Which of these usually eaten hot ?
A. Rasgulla  B. Pakoda C. Laddu  D. Faluda
Ans : B. Pakoda

Ques No 02 : According to the popular song by Shreya Ghosal , who arrives to light "beedi and chillam" with her "husn ki teeli" ?
A. Sharmilli Sheila   B. Mazedaar Munni  C. Meethi Jalebi  D. Chikni Chameli
Ans : Chikni Chameli

Ques No 03 : Which of these is not a type of vitamin?
A. Vitamin A  B. Vitamin X  C. Vitamin D  D. Vitamin E
Ans : B. Vitamin X

Ques No 04 : Identify the Singer
A. Mahendra Kapoor  B. Mehdi Hassan  C. Jagjit Singh  D. Kishore Kumar
Ans : A. Mahendra Kapoor 

Ques 5 : The newborn of which of these mammals weighs the heaviest ?
A. Blue Whale  B. African Mammals  C. Hippopotamus   D. Gaint Panda
Ans : A. Blue Whale

Ques 6 : Which of these parties broke away from the NDA in June 2013, after a 17-year long alliance ?
A. Janata Dal (S)  B. Telugu Desam Party  C. Janata Dal ( United) D. Biju Janata Dal
Ans : C. Janata Dal ( United) 

Ques 7 : Which one of these states is the largest in area ?
A. Assam  B. Arunachal Pradesh C. Punjab   D. Haryana
Ans : B. Arunachal Pradesh

Ques 8 : Which of these sportsmen has not yet won the Rajiv Gandhi Khel Ratna Award ?
A. Anju Bobby George  B. Anjali Bhagwat   C. Krishna Poonia  D. Mary Kom
Ans : C. Krishna Poonia

Ques 9 : Which poem are these lines from : " Nari tum keval Shraddha ho, Vishwas-rajat-nag- pagtal mein, Piyush-srot-si baha karo, Jivan ke sunder samtal hein" ?
A. Aansu  B. Prem Pathik   C. kaanan Kusum  D. Kamayani
Ans : D. Kamayani

Ques 10 : Which is the only country, apart from India, where one can find the Indian rhinoceros in its natural Habitat ?
A. Bangladesh  B. Nepal  C. China  D. Sri Lanka
Ans :  B. Nepal  

Connect with KBC : Join HereConnect with KBC Feeds

0 comments:

Post a Comment

The Kaun Banega Crorepati - KBC9 : 2017 Sony TV Game Show | Watch Episode Questions, Videos, Photos, and Gossips of Contestants with Amitabh Bachchan| Visit kbcofficial.co.in

Kbc Registration process and date

1. KBC Registration for All users starting 2017
2. For IDEA Users starting from 2017
3. Jodi Special General Users
4. Jodi Special Idea Users will update