Kbc 9 2017 official website

Search for kbc

Kaun Banega Crorepati:Kbc7 6th september 1st contestant question and wins 1st fastest finger question Preety Panwar

Kaun Banega Crorepati begin on 6th of September 2013.Many of the kbcians want for this season or
time.Kbc this time season 7 also have some changes like winners amount is not 5crores it increase 2crores more and reaches at 7 crores.So this time who the contestant is able to win 7crores rupees.Amitabh sir is also taking advantage of this game show.
Amitabh Bachan says to you all fans:
At the sets of KBC ... waiting to start another exciting day .. make up done, designer clothes on, and walking soon to meet the contestants and the lovely audience that gives us all the required pick up vitamin .. !!
 This words from sir bachan
Your wait is also over for one more thing what ................... that is Ghar Baithe Jeeto jackpot question will also starts on that dats it means 6th of september 2013 on the date of Contestant question.
This time kbc will tell as :
A rewarding press conference for the launch of KBC season 7 .. 'Saptakoti Mahadhani' or Kaun Banega Maha-Crorepati !! More on this later .. need to rest ... its late ..
KBC first day of recording .. butterflies and the desire for all to go well .. let us see ... some images of the day first and then as time goes by more shall appear ..
One works to secure insecurities .. to fathom that which is unfathomable .. to excel in excellence itself .. and to lastly, fill your self with prayer and hope that all shall be well .. those prayers one seeks each moment ..
My very sincere thanks to all those that express their greetings and wishes for the coming of another KBC season .. it has been now 13 years since its historic inception in year 2000 .. and it is your love and appreciation that has kept it alive for so many years ..  

Kbc 7 ghar baithe jeeto jackpot question 1st 2013 6th september


1. Which of these sounds would you associate with the heart ?

A. Tring Tring  B. Tap Tap C. Click Click  D. Dhak Dhak



Answer : A. Tring Tring  

2.  Who is the ' Bharat Ka Veer Putra ', according to the title of a 2013 TV Series ?
A. Tipu Sultan B. Chandragupta Maurya  C. Maharana Pratap  D. Ashoka
Ans : C. Maharana Pratap

3. In 2013, Which Natural Calamity is known as Himalayan Sunami ?

A. Uttrakhand  B. Arunachal Pradesh  C. Jammu and Kashmir  D. Sikkim
Ans : A. Uttrakhand

4. Which film is this song from ?

A. Mere Dad Ki Maruti  B. Chennai Express C. Ghanchakkar  D. Race 2.
Ans : B. Chennai Express

5. In the Ramayana, Which demon impersonated Rama's voice, screaming, "Lakshman! Help me" ?

A. Surpanakha  B. Khara  C. Maricha  D. Dushana
Ans : C. Maricha

6. Who is the only leader to be elected Prime Minister of Pakistan three times ?

A. Syed Yousaf Raza Gillani  B. Benazir Bhutto  C. Liaqat Ali Khan D. Nawaz Sharif
Ans : D. Nawaz Sharif

7. The black widow, which eats the male counterpart after mating, as a female species of which animal ?

A. Sloth  B. Ant  C. Spider D. Termite
Ans : C. Spider

8. Douglas Engelbert, who passed away in 2013, is credited as the inventor of which of these products ?

A. Mobile Phone  B. Computer Mouse  C. Bluetooth Mouse  D. Digital camera
Ans : B. Computer Mouse

9. In 1850, the first experimental electric telegraph line in India was set up between Calcutta and which place ?

A. Diamond Harbour  B. Darjeeling  C. Murshidabad  D. Dhaka
Ans : A. Diamond Harbour.

10. Which of these persons has not walked on the Moon ?

A. Charles Duke  B. James A Lovell  C. Alan Bean  D. Pete Conrad
Ans : B. James A Lovell 

11. Who was the chairman of the Indian Calendar Reform Committee that initiated the adoption of Saka calendar as the Indian national Calendar ?

A. Meghnad Saha                     B. Subrahmanyan Chandrasekhar
C. Prabodh Chandra Sengupta  D. Vainu Bappu

Ans : A. Meghnad Saha   


--------------------------------------------------

Preeti Panwar Won 25 lakh
--------------------------------------------------
Next Contestant : Sushma Mishra, Raipur, Chattisgadh.

Questions Dated 6th September 2013 asked form Sushma Mishra are as :


Ques :  'The Phrase '100 crore Club', often mentioned in Indian media nowadays, refers to which one of the following ?
A. Viewership of an IPL match  
B. Election expenditure  
C. Population of countries
D. Films' box office collections
Ans : D. Films' box office collections

Ques : The 'sasural' of which of these international sportsperson from India is in Pakistan ?

A. Saina Nehwal
B. Saina Mirza
C. Anisa Sayyed
D. Anjum Chopra
Ans :  B. Saina Mirza

Jackpot Question asked from Sardar Kuldeep Singh from Gharshila.

Ques : Which team retained the ashes Trophy in 2013 ?

A. Australia   B.  South Africa   C. West Indies   D. England
Ans : D. England




 Watch out my latest videos of kbc live:videos click here



0 comments:

Post a Comment

The Kaun Banega Crorepati - KBC9 : 2017 Sony TV Game Show | Watch Episode Questions, Videos, Photos, and Gossips of Contestants with Amitabh Bachchan| Visit kbcofficial.co.in

Kbc Registration process and date

1. KBC Registration for All users starting 2017
2. For IDEA Users starting from 2017
3. Jodi Special General Users
4. Jodi Special Idea Users will update